Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Semtıcı malzeme yürekermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Yangın kapısı nedir ve ne anlayışe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamak yürekin kullanılan bir bapdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi esenlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Hakikaten yangınlardan korunmak midein yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış kapısı yerine bina yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince sinekuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna ilişkilı olarak daha bozuk olmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin cepheı silsile, yangın bapları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kadar sair yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Şirketimiz ile kurduğunuz ihtimam ilişkisi kapsamında, lüzum sayısal dünya ve bildirişim araçları üzerinden, gerekse vasıtasız paylaşacağınız şahsi verilerinizin konulenmesi ve 6698 istanbul Yangın kapısı fiyatları Nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ve alakalı yasal mevzuatın gereklerinin adına getirilmesi bakımından muta sorumlusunun kimliği aşağıdaki gibidir:

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page